Wat te doen in Sucre
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Wat te doen in Sucre

Ga winkelen
Het nabijgelegen Tarabuco is bekend om zijn handwerkmarkt elke zondag, waar je de prachtige inheemse textielen kan zien en kopen.

Cal Orck'o

Ontmoet "Johnny Walker"
In Cal Orck'o kan je de versteende voetstappen van verschillende dinosaurussen zien, waaronder een brontosaurus, een tyrannosaurus en een carnosaur. Wetenschappers hebben zich verwonderd over de elf voetstappen die miljoenen jaren geleden door een ankylosaurus zijn achtergelaten. In Cal orck vind je ook het langste dinosaurrus spoor ter wereld van 347 meter lang, achtergelaten door een dinosaurrus die we kennen als ¨Johnny Walker¨.

Ga museum hoppen
Sucre heeft een handvol kleine interessante musea met kunst, geschiedenis en andere onderwerpen. Een paar suggesties: Museo Histórico, Museo de la Recoleta en het Museo de Santa Clara.

Snuif de sfeer op
Het sociale hart van Sucre is zonder twijfel Plaza 25 de Mayo. Grenzend aan de kathedraal, het stadshuis, het Casa de la Libertad, en verschillende andere historische gebouwen, maakt het een geweldige plek om een hapje of een drankje te doen en rustig mensen te kijken!

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.