Wat te doen in Buenos Aires
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Wat te doen in Buenos Aires

Snuffel rond op de marktjes
Marktjes Buenos Aires heeft allerlei soorten marktjes waar je de beste handgemaakte ambachten kan kopen, vaak direct van de artiest zelf. De populairste markt is de Feria Artesanal (adres: Plaza Intendente Alvear), andere goede zijn de Feria Plaza Serrano (adres: Plaza Serrano), de Feria de San Telmo (adres: Plaza Dorrego) en de Feria de Matadero (adres: Av. Lisandro de la Torre)

Ga naar een voetbalwedstrijd
In Argentinië is voetbal een nationale obsessie en met 24 professionele teams heeft Buenos Aires meer voetbalteams dan alle steden in de wereld. De Boca Junior en River Plate teams hebben de grootste aanhang en als er tijdens jou reis in Buenos Aires toevallig een wedstrijd tussen deze twee teams is, probeer er dan zeker bij te zijn.

Eten!
Argentijnen vieren het eten en maaltijden duren vaak uren lang. Het land is beroemd voor zijn absoluut heerlijke barbeque vlees, wat vrijwel een vorm van kunst is. Er is geen tekort aan plekken waar je het vlees kan uitproberen in Buenos Aires.

Tango

Voel de Passie
Geen één uitstapje naar Buenos Aires is compleet zonder een soort van Tango ervaring. Deze nationale Argentijnse dans is geboren in de buitenwijken van Buenos Aires, waardoor de stad de plek is om de tango te zien. Er zijn ruimtes door de hele stad heen waar je deze sensuele vorm van kunst op zijn best kunt zien.

Geniet van de kunst
Buenos Aires zit vol met musea en kunstgallerijen van verschillende lokale en internationale artiesten. Neem bij minstens een paar een kijkje.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.