Spaans Werk Woordenschat
Spaanse informatiebronnen

Ben je Spaans aan het leren om je carrière horizon te verbreden? Als dat zo is, dan is het waarschijnlijk nodig dat je een grote hoeveelheid woordenschat moet weten verwijzend naar werk, beroepen, bedrijven en misschien zelfs informatie technologie of medicijnen. In dit gedeelte, kun je het allemaal vinden, samengesteld voor jou om te gebruiken en om naar terug te verwijzen wanneer je maar wilt. Dit zodat je alvast een start kan maken met het leren van de woorden en zinnen die dagelijkse gesprekken en taken gemakkelijker zullen maken.

Elk van de onderdelen die je hieronder ziet - ze zijn verdeeld per sector - hebben een grote lijst van beschrijvende woorden, waaronder de meest gebruikte uitdrukkingen van de werkplek die je misschien nodig hebt. Door gewoon een kijkje te nemen, zijn we ervan overtuigd dat je in staat bent de woorden of zinnen te vinden die je nodig hebt. Het is duidelijk dat als je Spaans in je werk gebruikt, je in staat zult moeten zijn om zeer zelfverzekerd te zijn bij het bespreken van dit soort zaken, omdat je misschien zult falen bij de eerste barrière als je niet in staat bent om over ze te praten met je interviewer; plus, zelfs als je niet getest wordt op deze elementen, zal je je veel zelfverzekerder voelen en een meer ontspannen houding uitstralen als je weet wat ze zijn en dus niet bang bent om vragen over ze te krijgen. Zodra je gesetteld bent met je nieuwe baan, kan het zijn dat je deze woorden regelmatig moet gebruiken; Bijvoorbeeld, als je iemand wilt vragen om jou bepaalde statistieken of kantoorartikelen aan te geven, of als je met iemand binnen het bedrijf of met klanten praat en begrijpt welke positie ze hebben. Als je een dokter of verpleegkundige bent is het belangrijk dat je in staat bent om met gemak elementaire medische termen te gebruiken, zelfs als je er nog niet helemaal klaar voor bent om voor de meer ingewikkelde woorden en zinnen te gaan, en als je een professional bent werkzaam in een andere sector dan is de basiswoordenschat net zo belangrijk.

Zelfs als je niet van plan bent om een baan in Spanje te krijgen of interactie hebt met een Spaans bedrijf, is het nog steeds mogelijk dat je de belangrijkste woorden en zinnen wilt leren om gesprekken gemakkelijker te maken in andere domeinen van het leven. Bijvoorbeeld, als je naar een club of feestje gaat en begint te praten met iemand die je niet kent, een van de eerste vragen die iemand je zou kunnen stellen is "Wat doe je?". Met deze woorden en zinnen onder je riem zul je in staat zijn om ze correct te beantwoorden, evenals inzicht in wat hun beantwoorden als jij dezelfde vraag aan hen stelt. Dit betekend dat het gesprek meer vloeiend gaat - en als je naar iemand op zoek bent die je zou kunnen helpen met een bepaald probleem, zoals een dokter, een monteur, of een dierenarts, dan is het belangrijk om te weten hoe je kunt vragen waar je ze kan vinden, in welke situatie dan ook.

Spaans Woordenschat - Werk & School