Spaans Sport
Spaanse informatiebronnen

Sporten / Los deportes

We houden van sport, dit weet je al van de faam van onze nationale teams en van degene die zijn gevestigd in individuele steden, zoals Real Madrid... maar we spelen niet alleen voetbal!! In Spanje zul je fans vinden van een verscheidenheid aan sporten zoals tennis, basketbal, paardensport en zelfs rugby! En, omdat we gepassioneerde fans zijn, kun je ons vanalles vragen over wat je ook maar wilt weten over onze favoriete bezigheid. Je kunt in Spanje veel professionele sporten bekijken en veel steden waar je kunt komen om Spaans met Enforex te leren hebben hun eigen hoge niveau teams, zodat je de sport op top niveau kan zien en begrijpt waarom we er zo van houden.

We zullen je een aantal van de meeste populaire sporten in Spanje laten zien in deze woordenschat lijst die is samengesteld om je te helpen ze te leren. De beste manier om meer over iets te weten te komen is natuurlijk te praten met iemand die ervan weet - dus zorg ervoor dat je tijd maakt om over deze dingen te denken en te bespreken met iemand die fan is als je die ontmoet, omdat je zeker interessante feiten zult leren. Of het nou een sport is dat je nooit tegen gekomen bent maar er meer wilt van leren, of een sport waar je fan van bent en wilt weten hoe het er hier aan toe gaat, je kunt de woorden in deze lijst vinden die je zullen helpen om het te bespreken.

We hebben niet alleen de namen van veel verschillende sporten inbegrepen, maar ook een paar woorden die te maken hebben met de mensen die deelnemen aan de sport zodat je er dieper op kunt ingaan. In feite, je zou misschien tijdens je verblijf willen deelnemen aan sommige bezigheden, omdat veel van onze talenscholen extra activiteiten aanbieden die je kunt uitproberen of faciliteiten die open staan voor gebruik, zodat je in staat zult zijn deze woorden goed te benutten door daadwerkelijk uit te gaan en ze te ervaren. Dit zal zeker zo zijn als je deze woordenlijst goed in je hoofd stampt zodat je ze niet vergeet!

Team
Coach
Speler
Spelen

Honkbal
Basketbal
Bowlen
Figuurschaatsen
Voetbal
Voetbal (Amerikaanse)
Golf
Gymnastiek
Hockey
Paardrijden
Schaatsen
Padel
Rugby
Zwemmen
Skeeleren
Tafel tennis/Ping pong
Tennis
Atletiek
Volleybal

Equipo
Entrenador
Jugador
Jugar

Béisbol
Baloncesto
Bolos
Patinaje artístico
Fútbol
Fútbol americano
Golf
Gimnasia
Hockey
Equitación
Patinaje sobre hielo
Pádel
Rugby
Natación
Patinaje
Ping pong
Tenis
Atletismo
Voleibol / Balonvolea