Spaans Plezier
Spaanse informatiebronnen

Je studie in het buitenland ervaring zal niet alleen gaan over het naar de klas gaan elke dag en terug naar je accommodatie om nog een beetje verder te studeren; je zult ook in staat zijn om sneller Spaans te leren en het beter te oefen als je met je vrienden praat die je in Spanje buiten het klaslokaal ontmoet hebt, bijvoorbeeld, als je voetbal met ze aan het spelen bent of als een van hun - er is altijd iemand - zijn gitaar meeneemt naar het park. Je zult in staat zijn om tegen de een of ander te praten over verschillende dingen, evenals het leren van de regels van een spel in een andere taal en het horen van de songtekst van populaire Spaanse liedjes.

Sport en muziekinstrumenten, zou je je woordenschat willen uitbreiden met de meest gebruikte termen over deze beide onderwerpen? We hebben hier twee volle pagina´s klaar voor je waarin je alle woorden kunt vinden over de meest bekende sporten in Spanje en de instrumenten die je in elk orkest in Spanje kan vinden dat klassieke muziek speelt (evenals een paar meer moderne instrumenten). Er zijn veel elementen van het Spaanse leven wat populaire manieren zijn om plezier te hebben, en je zult in staat zijn alles hierover te leren als je een kijkje neemt op de pagina´s die we voor jou hebben samengesteld samen met de vertalingen van alle woorden die je nodig mocht hebben onder deze onderwerpen. Als je een bepaalde activiteit met je vrienden wilt uitproberen dan zul je moeten weten hoe je het moet noemen, of als je een plek wilt vinden in de stad waar je jouw specifieke sport kunt bespelen dan zul je moeten weten wat je moet vragen - of zelfs als je tickets wil krijgen om die sport gespeeld door professionals in een live sfeer te zien. Het maakt niet uit wat het geval is, er kunnen eindeloze reeks situaties zijn waarin je woorden zult moeten gebruiken die gerelateerd zijn aan plezier en vermaak, dus houd dat in gedachten als je deze woorden aan het leren bent en denk aan de verschillende contexten waarin het nodig mocht zijn ze te gebruiken.

Of je nou nieuwe woordenschat wilt leren over plezier hebben in Spanje en andere Spaanstalige landen, of dat je alleen je geheugen wilt opfrissen over de dingen die je al geleerd hebt tijdens je Spaanse cursus bij ons in het verleden, aarzel dan niet om de pagina´s hieronder te bekijken voor een uitgebreid overzicht van woordenschat dat te maken heeft met plezier maken en deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten. Je kunt deze lijsten bewaren of zelfs uitprinten als je terug wilt kunnen verwijzen naar de woorden op welk moment dan ook, omdat ze een nuttig hulpmiddel kunnen zijn als het gaat om praten over allerlei onderwerpen.

Spaans Woordenschat - Vrije tijd & Plezier