Spaans leren in Spanje
Populaire bestemmingen in Spanje

Beleef Spanje

Spanje is een heel bijzonder land dat je vanaf het allereerste moment in je hart zult sluiten. Het is een dynamisch land dat heel veel heeft te bieden. Elke regio is uniek en zou je zelf moeten ervaren.

Als je besluit om in Spanje Spaans te leren zul je een land ontdekken dat alles heeft te bieden wat je zoekt: heerlijk weer, een bruisend sociaal leven, het lekkerste eten ter wereld, vriendelijke mensen, rijke cultuur en tradities, een fascinerende geschiedenis en een zeer gevarieerd landschap met bergen in het noorden en prachtige stranden aan de Middellandse Zee. We garanderen je dat je stapelverliefd zult worden op dit fantastische land!

Kies je bestemming

Ontdeck Spanje met Enforex

Het is duidelijk waarom Spanje een populaire bestemming is voor expats, toeristen en uitwisselingsstudenten. De meeste mensen komen in eerste instantie voor zon, zee en strand, maar komen uiteindelijk terug (om voor altijd te blijven!) voor de vriendelijke mensen en aangename kwaliteit van leven. Er is geen betere plek om Spaans te leren dan het land waar de taal is geboren! Een land met gezellige mensen, prachtige landschappen en het lekkerste eten ter wereld (dat vinden wij ten minste!)

Spanje beslaat een groot deel van het Ibersich Schiereiland en bestaat uit 17 autonome regio’s. Een aantal van de regio’s heeft naast het Spaans ook hun eigen officiële taal (zoals Catalaans in Barcelona of Baskisch in Bilbao – maar maak je geen zorgen, ze spreken ook allemaal Spaans!) Door de eeuwen heen hebben vele volkeren en culturen hun sporen in Spanje achtergelaten, waaronder de Arabieren en de Venetianen. Wereldberoemde artiesten als Picasso, Dali en Gaudi hebben met kun kunst en soms excentrieke architectuur ook hun stempel gedrukt op de hedendaagse cultuur.

En ten slotte valt niet te ontkennen dat de Spanjaarden van feesten houden! Bereid je voor op een lange nachten uit, zonsopgangen en interessante nieuwe ervaringen!

Huisvesting in Spanje:

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.