Spaanse Leraren
Populaire bestemmingen in Spanje

Onze docenten

150+ hooggekwalificeerde en ervaren docenten

Onze docenten zijn professionals die geselecteerd worden op basis van onze educatieve waardes en methodes. Ze hebben het Spaans als moedertaal en zijn universitair geschoold in Taalwetenschap, Taalkunde of Taal en Literatuur en hebben een master in het Onderwijs van Spaans als Vreemde Taal.

Voor onze docenten is jouw leerproces belangrijk. Om je de beste kwaliteit te kunnen bieden houden zich constant op de hoogte van de nieuwste technologische innovatie. De voortdurende bijscholing en de toepassing van de leermaterialen aan de behoeftes van de studenten zijn een aantal van de unieke eigenschappen van de docenten van Enforex. Ze worden gedreven door een passie voor onderwijs, hebben jarenlange ervaring, onuitputtelijke motivatie, een open blik en zijn zeer professioneel.

Jose Ramón (Málaga)

Op onze scholen hebben studenten de mogelijkheid om zich compleet onder te dompelen in de taal en de lokale cultuur. Ik twijfel er niet aan dat dit de beste manier is om een tweede taal te leren, zeker als je nog jong bent. Niet alleen ontdekken studenten de lokale cultuur, maar ze bevinden zich in een internationale omgeving waar ze blijven leren en nieuwe mensen van over de hele wereld ontmoeten. Al deze aspecten samen zorgen voor een unieke en onvergetelijke ervaring die studenten niet alleen ondersteunt bij het leren van een taal maar ook om zich als persoon te ontwikkelen.

Jesús Esteban (Madrid)

Het werk als docent Spaans heeft heel veel voordelen. Het contact met de studenten vind ik vooral erg leuk en ik help ze graag waar ik maar kan. Ik geef ze tips over gezellige restaurants, mooie films, boeken of musea. Ik hou hun vooruitgang in de gaten en ga na afloop van de cursus met ze op de foto. Soms kom ik ze maanden of jaren later weer tegen… Maar wat ik het allerleukst van mijn werk vind zijn mijn collega’s. Het zijn allemaal zeer verschillende personen, maar in essentie lijken we ook weer erg op elkaar. Het zijn docenten met wie ik niet alleen groepen studenten deel, maar ook ook een groot deel van mijn leven.

Francisco Berrocal (Marbella)

Ondanks dat ik Spaanse Taal- en Letterkunde heb gestudeerd, talloze cursussen heb gevolgd en 20 jaar ervaring als docent heb gaat er geen dag voorbij dat ik mijn kennis niet moet bijwerken om het hoogste niveau te kunnen blijven bieden als docent Spaans als vreemde taal. Tijdens deze hele reis geniet ik van het lesgeven. En ik hoop dat mijn studenten genieten van het leren van onze prachtige taal.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.