Naar Sevilla reizen
Populaire bestemmingen in Spanje

Naar Sevilla reizen

Met het vliegtuig
Momenteel vliegen alleen Europese en nationale luchtvaartmaatschappijen van en naar het vliegveld van Sevilla, dat op 12 km ten noordoosten van de stad ligt. De "Amarillos-bus van het vliegveld" komt om de 30 minuten bij het treinstation en gaat naar de kathedraal (minder dan €3,-). In taxi naar het stadscentrum reizen kost zo´n €15,-.

Met de trein
Het belangrijkste treinstation, Santa Justa, ligt op een flinke wandeling van het centrum aan de Avda. Kansas City. Met lijnbus #32 kan men van het station naar het centrum reizen. Met de hogesnelheidstrein van Spanje, de AVE, is men al na 2,5 uur in Madrid, met een korte stop in Cordoba. Santa Justa is een groot RENFE-station (naam van de Spaanse spoorwegmaatschappij) met directe verbindingen door het hele land.

Met de bus
Bussen, die door Andalusië rijden, komen bijna altijd langs Estación Prado de San Sebastián, dat aan c/ Manuel Vázquez Sagastizabal ligt. Nationale en internationale buslijnen komen en gaan vanaf station Plaza de Armas aan Avenida Cristo de la Expiración.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.