Naar Madrid reizen
Populaire bestemmingen in Spanje

Naar Madrid reizen

Met het vliegtuig
Onlangs is er een nieuwe terminal toegevoegd aan het internationale vliegveld Barajas Madrid, waardoor het in de top 5 van grootste en belangrijkste Europese vliegvelden is terechtgekomen. Nationale en internationale vliegtuigmaatschappijen organiseren hier vluchten naar alle continenten. Het vliegveld ligt op 16 km ten oosten van het stadscentrum en met de bus en de metro kunnen de verschillende terminals (1,2,3 en 4) bereikt worden. Om met een taxi naar het centrum te gaan, zal rond de €25,- kosten.

Met de trein
Madrid's Estación de Atocha (station Atocha) regelt het RENFE-treinverkeer (de nationale spoordienst in Spanje). De verbindingen lopen door heel Spanje en zelfs naar Portugal en Frankrijk. Het station is gemakkelijk te bereiken via de metro en ligt in de buurt van het Reina Sofia Museum.

Met de bus
Madrid heeft verscheidene busstations, waarvan Estación Sur, dat bij metrohalte Méndez Álvaro ligt, de grootste is. Routes, prijzen en locaties verschillen per busmaatschappij. Voor algemene informatie kan gebeld worden naar +34 91 435 22 66.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.