Reisinformatie Heredia
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Heredia Bereiken

Gunstig gelegen op maar 10 kilometer van San José, de hoofdstad en de populairste reisbestemming van Costa Rica. Heredia biedt perfecte reis communicatiemiddelen aan per bus en vliegtuig.

Per vliegtuig
Het dichtstbijzijnde vliegveld bij Heredia is het Juan Santamaría Internationale Vliegveld; deze bevindt zich net aan de rand van San José en is het voornaamste vliegveld van Costa Rica met connecties naar bestemmingen door heel Noord-, Centraal- en Zuid-Amerika alsmede naar Europa. Vanaf het vliegveld is het maar een rit van 15 minuten per taxi of bus naar Heredia toe.

Per bus
Terwijl Heredia geen centraal busstation heeft, zijn er bushaltes door de hele stad te vinden - vooral vlakbij het park en in de commerciële gebieden - die bussen hebben die naar verschillende bestemmingen vertrekken. Om naar Barva te gaan bijvoorbeeld, kan je de bus op Calle Centraal tussen de 1ste en 3de avenues pakken. Als je naar San José gaat, gaat de bus vanaf Avenida 4 tussen de straten Central en 1 in. Vraag eens rond voor andere bestemmingen.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.