Reisinformatie Havana
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Havana bereiken

Per vliegtuig
Havana's internationale vliegveld - Aeropuerto Internacional José Martí - bevindt zich 15 kilometer buiten Havana. Het vliegveld heeft drie terminals; internationale vluchten komen normaal gesproken aan op terminal 3. Nationale en charter vluchten arriveren op terminals 1 en 2. Om van het vliegveld naar het centrum van de stad te komen, staan er altijd vele taxis te wachten net buiten de vliegveld deuren.

Per bus
Vanaf Havana kan je naar alle steden in Cuba reizen met de bus. Astro bussen komen en vertrekken van de Terminal de Ómnibus (adres: op de hoek van Av. de la Independencia en Calle 19 de Mayo). Víazul bussen gaan vanuit het centrale station (adres: Avenida 26 en Zoológico, bevindt zich aan de rand van Havana in de Nuevo Vedado wijk)

Per trein
In tegenstelling tot veel Caribische landen heeft Cuba een treinsysteem waarmee je de meeste delen van het land kan bereiken. Treinen vertrekken en komen aan op het Estación Central de Ferrocarriles (adres: hoek van Av de Bélgica en Arsenal), en bevindt zich ten zuidwesten van Oud Havana.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.