Leer Spaans in the Dominicaanse Republiek
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Spaans leren in de Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek is een prachtig Caribisch eiland dat wordt gekenmerkt door zijn ongerepte stranden en de vriendelijke bevolking. Bekend om de koloniale architectuur en de baseball spelers van wereldklasse, beslaat dit land twee-derde van het hele eiland, Hispañola, en bevindt zich op ongeveer 960 kilometer van zuid-oost Florida. De Dominicaanse Republiek werd op kerstdag 1492 ontdekt door Columbus als een natuurlijke doorgang naar de Amerikaanse continenten tussen het Panama Kanaal en Centraal- en Zuid-Amerika.

Leer Spaans in de Dominicaanse Republiek en geniet van de verschillende natuur-georiënteerde activiteiten dankzij de grote diversiteit in het land. Beklim de bergen, trek door de weelderige jungles en de droge woenstijnen, of ga simpelweg lekker liggen bakken in de warme Caribische zon op een van de witte stranden. Ondanks dat het land een populaire toersiten bestemming is, is er een groot deel wat nog niet ontdekt is.

Of je nou de natuurlijke schoonheid van het land wil ontdekken of wil dansen op het ritme van de merengue samen met de lokale bevolking, de Dominicaanse Republiek biedt genoeg mogelijkheden aan voor de studenten om zich helemaal onder te dompelen in het Spaans.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.