Cursus Spaans in Tenerife
Populaire bestemmingen in Spanje

Cursussen in Tenerife

We weten zeker dat je al heel veel zult leren door alleen maar op dit magische eiland te zijn. Maak je ervaring compleet met een van onze cursussen. We hebben een breed aanbod voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden.

Cursussen

Cursussen Intensief Spaans

We weten dat je naar Tenerife komt om te genieten van een nieuwe bestemming. Daarom hebben we hele leuke en interessante cursussen Spaans voor je ontwikkeld! Deze populaire cursussen zijn niet alleen erg boeiend maar ook heel effectief om je Spaans naar een hoger niveau te tillen. Je kunt kiezen voor onze cursus Intensief Spaans Plus met 25 uur les per week, waaronder vijf conversatielessen om je helpen vloeiend en met zelfvertrouwen Spaans te spreken.

Specialisatiecursussen Spaans

Er is geen enkele bestemming zo bijzonder als Tenerife. En onze cursussen zijn al net zo bijzonder! Bekijk onze specialisatiecursussen en kies een programma dat het beste bij je past en dat je kan helpen bij het behalen van je doelen. We hebben dit jaar meer cursussen dan ooit, van een Gap Year tot Spaanse Fiestas, en van Stages tot op maat gemaakte groepsreizen.

Examenvoorbereiding

Kom naar Tenerife en volg een voorbereidingscursus voor de officiële DELE- of SIELE-examens. Beide examens zijn internationaal erkend en geven je een voorsprong op de arbeidsmarkt en in de academische wereld. Wacht niet langer, schrijf je vandaag nog in!

Klik op de volgende links voor meer informatie over de verschillende cursussen Spaans Tenerife.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.