Cursus Spaans in Alicante
Populaire bestemmingen in Spanje

Spaanse cursussen in Alicante

Vanaf het moment dat je voet op Spaanse bodem zet word je ondergedompeld in de taal. Je leert de hele dag door. Het pittoreske Alicante is de perfecte plek om de Spaanse taal van binnenuit te ervaren. Onze gekwalificeerde docenten zijn erg gedreven om je helpen bij het behalen van je doelen. Bekijk onze cursussen en vind er één die perfect bij jou past!

Cursussen Intensief Spaans

De cursussen Intensief Spaans zijn onze populairste cursussen. Deze zijn gericht op flexibliteit en specialisatie en zijn ontwikkeld om aan de behoeftes van alle studenten te voldoen. Ze beginnen elke maandag en op onze school in Alicante bieden we zowel Cursussen Intensief Spaans als Intensief Spaans Plus. Je kunt kiezen voor 20 of 25 lessen Spaans per week, inclusief vijf conversatielessen. Aan beide cursussen kun je ook specialisatielessen Spaans toevoegen.

Specialisatiecursussen Spaans

Om aan de behoeftes van elke student te kunnen voldoen hebben we op onze school in Alicante verschillende specialisatiecursussen. De populairste cursussen in Alicante zijn de op maat gemaakte groepsprogramma’s, Spaanse fiestas en stages bij Spaanse bedrijven.

Examenvoorbereiding

Bij Enforex Alicante kun je je voorbereiden op het officiële DELE-examen om het internationaal erkende certificaat te behalen. Een nieuwer officieel examen om het niveau van je Spaans te certificeren is het SIELE-examen. Beide certificaten bieden je veel nieuwe professionele en academische kansen.

In Alicante zijn de volgende Spaanse cursussen beschikbaar. Klik op onderstaande links voor meer informatie over de verschillende cursussen.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.