Cursus Spaans in Alicante
Populaire bestemmingen in Spanje

Spaanse cursussen in Alicante

Vanaf het moment dat je voet op Spaanse bodem zet word je ondergedompeld in de taal. Je leert de hele dag door. Het pittoreske Alicante is de perfecte plek om de Spaanse taal van binnenuit te ervaren. Onze gekwalificeerde docenten zijn erg gedreven om je helpen bij het behalen van je doelen. Bekijk onze cursussen en vind er één die perfect bij jou past!

Cursussen Intensief Spaans

Intensieve cursussen Spaans zijn onze populairste cursussen. Ze richten zich op flexibiliteit en specialisatie en zijn ontworpen om aan de behoeften van alle studenten te voldoen. Ze beginnen elke maandag en op onze locatie in Alicante bieden we zowel intensieve cursussen Spaans als intensieve cursussen Spaans Plus aan. Je kunt kiezen uit 20 of 25 lessen Spaans per week, inclusief vijf conversatielessen. Je kunt ook Gespecialiseerde lessen Spaans aan beide cursussen toevoegen.

Specialisatiecursussen Spaans

Om aan de behoeften van elke student te voldoen, hebben we verschillende specialisatiecursussen in Alicante. De populairste cursussen in Alicante zijn op maat gemaakte groepsprogramma's, Spaanse vakanties en stages bij Spaanse bedrijven.

Examenvoorbereiding

Bij Enforex Alicante kun je je voorbereiden op het officiële DELE-examen om het internationaal erkende certificaat te behalen. Een nieuwer officieel examen om het niveau van je Spaans te certificeren is het SIELE-examen. Beide certificaten bieden je veel nieuwe professionele en academische kansen.

In Alicante zijn de volgende Spaanse cursussen beschikbaar. Klik op onderstaande links voor meer informatie over de verschillende cursussen.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.