Spaanse Cursussen in Sucre, Bolivia
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Spaanse Cursussen in Sucre, Bolivia

Sucre is opgericht in 1538 als een Spaanse koloniale stad en is nu uitgegroeid tot een stad met internationale uitstraling. De geschiedenis van de stad wordt weerspiegeld door de vele kerken, kloosters en oude historische huizen uit de tijd van de oprichting, en dat allemaal dicht bij de taalschool. Je kunt een cursus Spaans in Sucre volgen midden in het centrum van de stad. Je hoeft je geen zorgen te maken over het maken van lange afstanden tijdens je verblijf, want alles wat je maar wilt verkennen is dichtbij en binnen handbereik.

De volgende Spaanse cursussen zijn beschikbaar in Sucre. Klik op de Spaanse cursus waarin je geïnteresseerd bent voor meer informatie.

Spaanse Cursussen in Sucre, Bolivia

De schoolfaciliteiten bestaan uit een entertainmentruimte en gratis internetverbinding. Hierdoor heb je genoeg voor handen om zo de vrije tijd buiten de Spaanse lessen om goed op te vullen. Rondom het gebouw zelf zijn er koloniale balkons te vinden die je het gevoel geven alsof je midden in een oude western film zit. Daarnaast kun je plaats nemen op het dakterras dat een prachtig uitzicht geeft over de andere gebouwen van de stad terwijl je bijvoorbeeld naar de zonsondergang zit te kijken.

Gedurende de dag kun je kiezen uit een breed aanbod van verschillende cursussen uit onze meest populaire pakketten. Schrijf je in voor onze intensieve cursus wanneer je op zoek bent naar de perfecte mix tussen studie en vrije tijd. De cursus heeft bewezen goede resultaten te halen, zowel in het taalonderwijs als in de vrije tijd. Voor diegenen die meer bezig zijn met leren dan met het verkennen en ontdekken van de stad is er onze superintensieve cursus die 10 extra privélessen per week aanbiedt. Als het gaat om je niveau en vaardigheden aan het einde van de cursus dan kan dit echt het verschil maken.

Om je tijd goed te kunnen spenderen en je focus direct op het leren te kunnen leggen zonder rekening te hoeven houden met anderen is er ons programma privélessen Spaans. Hierbij studeer je één-op-één in plaats van in een groep. Met deze optie krijgt je de volledige twintig lessen per week waardoor het zeker de moeite waard is om ook even naar dit programma te kijken.

Denk vooral niet dat de lessen saai zullen zijn. In tegenstelling, de leraren weten precies hoe ze de lessen leuk moeten maken! Zoek je echter net dat beetje extra plezier, dan kan je ook voor ons Spaans + activiteitenprogramma kiezen. Hierbij krijg je vijf extra lessen per week in een activiteit naar keuze dat gelijk een geheel nieuwe dimensie aan de cursus geeft. Wanneer je iets terug wilt geven aan de gemeenschap en genoeg tijd over hebt dan zou ik ons vrijwilligersprogramma eens overwegen. Vier weken taalcursus en vier weken vrijwilligerswerk zou namelijk geweldig op je CV staan.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.