Spaanse Cursussen in Santiago de Chile
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Spaanse Cursussen in Santiago de Chili

Als je naar Chili komt om Spaans te studeren dan is het duidelijk dat Santiago de Chili (of gewoon Santiago zoals het lokaal bekend staat) een voor de hand liggende keuze is. Het kloppende hart van Chili, een epicentrum voor cultuur. De taalschool kan je voorzien in vele leuke excursies en activiteiten in de omgeving.

De volgende Spaanse cursussen zijn beschikbaar in Santiago de Chili. Klik op de Spaanse cursus waarin je geïnteresseerd bent voor meer informatie.

Spaanse Cursussen in Santiago de Chili
Cursussen in Santiago de Chili
  • Intensieve Groep Cursus (20 lessen per week)
  • Super Intensieve Groep Cursus (30 lessen per week)
  • Super Intensieve groep en Privécursus (20 + 5 privé lessen per week)
  • Privélessen Spaans (10 lessen per week)
  • Vrijwilligersprogramma (4 weken vrijwilligerswerk na een Spaans programma van 4 weken)

Je kan hier onze zeer populaire intensieve groepscursus volgen. Dit is de standaard keuze voor de meeste studenten dankzij de goede verhoudingen tussen de lessen en vrije tijd in combinatie met een aantrekkelijke prijs. Daarnaast kun je naast deze cursus of onze andere cursussen in de namiddag deelnemen aan onze activiteiten met school of gewoon op eigen houtje de stad ontdekken. In de weekenden krijg je de mogelijkheid om een eendaagse of tweedaagse excursie in de naastgelegen omgeving te doen.

Gedurende de superintensieve groepscursus krijg je de keuze om tien extra groepslessen per week te krijgen. Dit zal de leertijd verhogen waardoor het makkelijker voor jou is om Spaans te leren gedurende je verblijf. Daarbij is er een cursus speciaal voor jou wanneer je van privélessen houdt.

Wil je Spaans leren in Latijns-Amerika met een beetje meer pit? Dan kan je wellicht ons gecombineerde salsa programma proberen met ongeveer 4 uur Spaanse les gevolgd door één of twee uur dansen. Je zult in staat zijn om het echte gevoel en de echte stijl van deze traditionele dans te voelen wanneer je de danspasjes leert terwijl je naar klassieke salsa muziek luistert. Eenmaal thuis kun je opscheppen over de geleerde danspasjes. Of het nou is om indruk te maken op iemand of om iemand jaloers te maken met deze geweldige vaardigheden, het is een feit dat Spaans leren zoveel leuker zal zijn wanneer dansen erin betrokken is. (Dit programma is niet altijd beschikbaar. Vraag naar ons hoofdkantoor voor de beschikbaarheid)

Wanneer je tijd over hebt en dat op een lovende manier wilt besteden, of je het gevoel hebt dat je CV een beetje extra kan gebruiken dan kun je het beste kiezen voor ons twee maand durende vrijwilligersprogramma. Hier krijg je vier weken Spaanse les, genoeg om een een goede start te maken in de taal en om een goedlopend gesprek te voeren, gevolgd door vier weken zeer dankbaar en lonend vrijwilligerswerk. Een glimlach van de dankbare mensen is de beste betaling die er bestaat.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.