Spaanse Cursussen in Cusco, Peru
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Spaanse Cursussen in Cusco, Peru

Spaanse Cursussen in Cusco

Peru is een oneindig fascinerend land. Overal waar je om je heen kijkt, de Inca ruïnes komen samen met de koloniale architectuur die je zal doen verbazen. Zo kan je geweldige foto's maken voor in het vakantie album. Mocht je ervoor kiezen om Spaans in Cusco te leren dan staat je dit en nog veel meer te wachten. Deze stad wordt namelijk beschouwd als de poort naar Machu Picchu - een prachtige wereld vol historie om van te leren.

De volgende Spaanse cursussen zijn beschikbaar in Cusco. Klik op de Spaanse cursus waar je in geïnteresseerd bent voor meer informatie.

Spaanse Cursussen in Cusco, Peru

Als je altijd al de geweldige en mysterieuze plaats Machu Picchu willen verkennen dan is dit je kans om dat op je gemak te doen. Studeren zó dichtbij een internationaal erkende bestemming heeft zeker zijn voordelen. Je hebt namelijk toegang tot diverse faciliteiten speciaal opgezet voor toeristen die ze in andere delen van Peru bijvoorbeeld niet bieden. Het is ook de beste plaats om de Peruaanse cultuur te leren kennen. Cusco is namelijk hét epicentrum en je kunt gaan en staan waar en wanneer je maar wilt. Speciaal beschikkend over nieuwe Spaanse taalkennis zodat je gerust met de lokale bevolking kan praten.

De taalschool in Cusco ligt vlakbij het centrale plein Plaza de Armas. Je hebt dus over gemakkelijk toegang tot alles wat je nodig zou kunnen hebben in de stad. Het is daarnaast slechts op een steenworp afstand van de beroemde tempel van de zon. Op deze manier kun je genieten van spectaculaire uitzichten, elke keer weer wanneer je het klaslokaal verlaat. Het gebied is vol restaurants, bars, cafés, winkels, banken en andere voorzieningen die wellicht van pas komen tijdens je verblijf. Wanneer je liever op school wilt blijven biedt de school ook diverse faciliteiten zoals een filmkamer, entertainmentkamer en een overdekt terras voor de gezelligheid. Dit alles in een negentiende-eeuws koloniaal huis. Je zult het zeker leuk vinden!

De aangeboden cursussen zijn gevarieerd, te beginnen met de Spaanse intensieve cursus. Dit wordt aanbevolen voor de meeste leerlingen aangezien het speciaal is ontworpen om de beste leerervaring te geven gecombineerd met genoeg vrije tijd om de omgeving te ontdekken.

Wanneer je wat lovend werk wilt doen tijdens je verblijf dan kun je denken aan het vrijwilligersprogramma. Je krijgt twee weken Spaanse begeleiding om je op alles voor te bereiden terwijl je gedurende je verblijf de omgeving kan verkennen van de stad om zo de lokale bevolking wat beter te leren kennen. Daarna kun je twee weken vrijwilligerswerk doen. Iets wat zeer de moeite waard is om je taalvaardigheid te oefenen.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.