Spaanse Cursussen in Cordoba, Argentina
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Spaanse Cursussen in Córdoba, Argentinië

Er zijn een aantal geweldige mogelijkheden als het gaat om Spaanse cursussen in Córdoba. Hoewel Buenos Aires de hoofdstad is, betekent het niet dat ze het alleenrecht hebben op de charme en cultuur zoals deze prachtige stad laat zien. De school is gelegen in een gunstige omgeving in het centrum op slechts vijf minuten loopafstand van het belangrijkste plein van de stad, Plaza de San Martin. Elke leerling vanaf de leeftijd van achtien jaar is welkom en je kunt hier genieten van een groot zwembad in de achtertuin, alsmede een dakterras wat je een prachtig uitzicht geeft over de stad. Als je wilt leren in stijl dan is dit zeker de plek om te doen. Wat tevens helpt is het feit dat er minder toeristen zijn dan in het drukke Buenos Aires. Hierdoor ben je beter in staat om je taalvaardigheid ten volste te oefenen met de lokale bevolking.

In onze ogen zijn er maar weinig plaatsen in Latijns-Amerika zó leuk en ervaren om Spaans te leren. De volgende Spaanse cursussen zijn beschikbaar in Córdoba. Klik op de Spaanse cursus waar jij in geïnteresseerd bent voor meer informatie.

Spaanse Cursussen in Córdoba, Argentinië
Cursussen

Er ontbreekt niets aan het sociale leven van Córdoba. Zelfs niet aan het geweldige uitgaansleven als dat is waar je naar zoekt. Mede door de prestigieuze universiteit die altijd voor een vaste stroom studenten met vrienden vanuit de stad tot overal in Argentinië zorgt. Het landschap rondom de stad is mooi en bestaat uit diverse valleien, meren en rivieren die eigen hun weg kruiselings vinden over het platteland. Een platteland waar je tevens enkele prachtige en historische gebouwen zult tegenkomen.

Je kunt hier deelnemen aan de meest populaire cursus van de Enforex programma's in Córdoba en geeft je toegang tot de intensieve en superintensieve cursussen die bewezen effectief zijn en helpen de leersnelheid te verhogen. Wanneer je het een goed idee vindt om privélessen te volgen die je helpen te focussen op de Spaanse taal, dan ben je bij ons in goede handen. Je hoeft niet alleen maar Spaans te leren tijdens je avontuur hier, je kan onze cursussen ook combineren met tango of salsa om je lichaam eens lekker in beweging te zetten met een leuk en energiek programma wat je verfrist en verjongt. Zorg voor verbaasde gezichten van vrienden wanneer je weer terug bent en ze laat zien dat je niet alleen de Spaanse taal, maar ook nog eens de Latijnse danspassen beheerst als een echte pro. Je kan ook deelnemen aan het vrijwilligersprogramma voor twee maanden wanneer je genoeg vrije tijd over hebt. Dit programma combineert vier weken Spaanse les met vier weken vrijwilligerswerk voor de gemeenschap van Córdoba. Hierdoor doe je wat terug voor de stad die jouw een nieuwe taal heeft gegeven.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.