Spaanse Cursussen in Chile
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Spaanse cursussen in Chili

Onze Chileense taalschool is gevestigd in de hoofdstad van het prachtige land Santiago de Chile, of gewoon Santiago zoals de lokale bevolking het kent. Hier kun je genieten van een aantal geweldige Spaanse cursussen geschikt voor alle leeftijden van achtien jaar en ouder die dezelfde Enforex lesmethodes volgen zoals bij alle andere cursussen door heel Latijns-Amerika en Spanje.

Onze Spaanse partner school in Chili biedt de volgende cursussen aan.

Intensieve Groepscursus25 lessen per week
Super Intensieve Groepscursus37 lessen per week
Super Intensieve Groeps- en Privécursus 25 + 6 privélessen per week
Privélessen Spaans10 lessen per week
Vrijwilligersprogramma4 weken als vrijwilliger na een 4-weekse Spaanse cursus

Bij de intensieve groepscursus krijg je twintig lessen van 50 minuten per les. In totaal is dat net iets minder dan vier uur per dag leren, zodat je de rest van je vrije tijd kunt besteden aan het verkennen van de stad of om simpelweg lekker uit te rusten in je verblijf of op onze taalschool. Neem een kijkje in ons fotoalbum en krijg een goede indruk van de school, de activiteiten en excursies waar jij van kan genieten als je bij ons studeert in Chili.

Cursuskenmerken in Chili

Let op de specifieke kenmerken van onze Spaanse cursussen in Chili:

Begindata Elke maandag van het jaar
Lesduur 55 minuten
CursusduurMinimaal 1 week
Studenten per Klas Maximaal 8, minimaal 3
Spaanse Niveaus 6 niveaus: 2 beginner, 2 intermediair, 2 gevorderd
Minimumleeftijd 16 jaar

De intensieve cursussen bieden je twee opties om het leren te maximaliseren: je kunt kiezen voor 20 groepslessen per week of 30 lessen per week. Beide opties zullen je leersnelheid verbeteren. Kies daarom de methode die het beste bij jou past, want iedereen heeft weer een andere leerstijl.

Je hebt meer tijd wanneer je kiest voor onze privélessen Spaans. Meer tijd om het paradijselijke Chili te verkennen zodat je kunt genieten van de prachtige stranden en de uitgestrekte bossen wanneer je maar wilt. Dit programma bevat enkel 10 lessen per week, maar zijn des te meer waardevol. Met een geheel persoonlijke begeleider die precies kan focussen op hetgeen jij nog moet verbeteren en die ervoor zorgt dat je in staat bent om in een rap tempo door de lesstof heen te gaan ga jij zo door naar het volgende niveau.

Je kunt ook ons vrijwilligersprogramma proberen. Dit is een geweldige kans om je CV te verbeteren terwijl je mensen in nood helpt. Dit programma combineert vier weken Spaanse les met vier weken vrijwilligerswerk. Kortom: een langdurige cursus met langdurige voordelen.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.