Spaanse Cursussen in Buenos Aires, Argentina
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Spaanse Cursussen in Buenos Aires, Argentinië

Er is een brede variëteit aan keuzes aanwezig in deze bruisende stad en tevens het kloppende hart van Argentinië. Daarnaast één van de meest fantastische plaatsen om Spaans in Latijns-Amerika te leren. Populaire cursussen in Latijns-Amerika zijn de Intensieve Groepscursus en onze Intensieve Cursussen Spaans die geschikt zijn voor alle soorten leerlingen van alle leeftijden vanaf 18 jaar. In aanvulling hierop is er speciaal voor diegenen die sneller willen leren de Super Intensieve Cursus met tien extra lessen per week zodat die het proces aannemelijk zal versnellen.

De volgende Spaanse Cursussen zijn beschikbaar in Buenos Aires. Klik op de Spaanse cursus waarin je geïnteresseerd bent voor meer details.

Spaanse Cursussen in Buenos Aires, Argentinië
  • Intensieve Groepscursus (20 lessen per week)
  • Super Intensieve Groepscursus (30 lessen per week)
  • Super Intensief en Individueel (20 + 5 privé)
  • Spaanse Privélessen (10 lessen per week)
  • Dele Cursus (20 groeps- + 8 privélessen per week)
  • Spaanse + Salsa (20 groep Spaanse + 8 salsa dans & cultuur lessen per week)
  • Spaanse + Tango (20 groep Spaans + 8 tango dans & cultuur lessen per week)
  • Vrijwilligersprogramma

Natuurlijk bieden we ook onze onderdompelingscursussen en privélessen Spaans die worden aangeboden in al onze grote taalscholen. Er worden ook een aantal unieke cursussen aangeboden in Buenos Aires die nergens anders zijn. Eén van de voordelen van verblijven in het centrum van de tangowereld is de unieke kans om lessen te volgen in deze prachtige en gepassioneerde dans! Wanneer je eenmaal tangodansers in actie ziet is het maar moeilijk om deze dans te weerstaan. Dansers die zó sierlijk en elegant dansen met enorm veel plezier is wat deze dans geeft. Voor een iets andere twist kun je dus Spaanse lessen met salsalessen combineren. Dit geeft net iets meer pit en is een wat energiekere dansstijl dan de passievolle tango. Deze klassen zijn beide goede opties. Daarbij kan je met al die oefeningen die je hebt gedaan het jezelf veroorloven om jezelf aan eten te buiten te gaan in de Argentijnse keuken!

Spaanse Cursussen

De taalschool in Buenos Aires biedt ook een vrijwilligersprogramma van 8 weken waarbij je de eerste 4 uur al lerend doorbrengt en de laatste 4 uur werk aan het doen bent voor de plaatselijke gemeenschap. Dit is een geweldige manier om wat terug te doen voor de omgeving nadat zij jou zoveel hebben geholpen en geleerd. Wanneer je niet weet wat je moet doen tijdens je tussenjaar, of gewoon wat extra tijd om handen hebt dan is dit een uitstekende optie en een geweldige kans. Het is een leuk en lonend programma waar je niet alleen de taal leert, maar ook kan genieten van de waardering van het harde werken voor de gemeenschap. Dit zorgt voor vele glimlachen en bedankjes van diegenen die je helpt.

Enforex in Buenos Aires is gelegen midden in het centrum van deze grote metropool. Hierdoor ben je altijd in de buurt van vele voorzieningen, bezienswaardigheden en vrijetijdsactiviteiten - deze staan allemaal vlak voor de deur. Daarnaast kun je ook overal gemakkelijk met de bus of metro komen.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.