Spaanse Cursussen in Antigua, Guatemala
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Spaanse Cursussen in Antigua, Guatemala

Het mag dan misschien bekend staan als ''oude stad van Guatemala'', maar gedurende het volgen van jouw Spaanse cursussen in Antigua zul je zeker ook de nieuwe delen van de stad ontdenken. De taalschool is gelegen in het centrum van de stad zodat het mogelijk is om zelf de stad te verkennen met alle haar winkels, restaurants, cafés, bars en interessante bezienswaardigheden zoals de kathedraal die vlakbij is. De school zelf is een koloniaal huis met moderne faciliteiten. Kortom, een geweldige mix tussen oud en nieuw. Doordat Antigua zelf een relatief kleine stad is heb je snel en gemakkelijk toegang tot alles wat een student nodig heeft.

De volgende Spaanse cursussen zijn beschikbaar in Antigua. Klik op de Spaanse cursus waarin je geïntereseerd bent voor meer details.

Spaanse Cursussen in Antigua, Guatemala

Er zijn verschillende programma's die hier worden aangeboden. Voor meer informatie kun je op de links klikken die je doorverwijzen naar de cursuspagina's waar alle gedetailleerde informatie op staat. Elke cursus is ontworpen om te voldoen aan elk type leerling. Met iedere cursus weer andere interessante manieren van lesgeven om je te vermaken en te motiveren. Dit mede door de buitenschoolse excursies die je tijd naast school zullen opvullen met bezoekjes aan plaatsen die zeker de moeite waard zijn.

De intensieve cursus die hier wordt aangeboden volgt dezelfde lesmethode als die van de andere Enforex scholen zodat je verzekerd kan zijn van de hoogste kwaliteitsstandaard. Het is ontworpen om ervoor te zorgen dat je een goede balans tussen studie en vrije tijd behoudt om van beide evenveel te genieten.

Wanneer je meer wilt leren in een kortere periode dan kun je gaan voor de superintensieve cursus (deze optie is niet altijd beschikbaar) die nog eens 10 extra lessen per week toevoegd. Deze optie is geweldig voor diegenen die alleen maar één of twee weken weg kunnen uit hun drukke bestaan. Hierdoor zal je sneller een beter niveau bereiken dan met de intensieve cursus. Voor de excursies zul je dan wat minder tijd hebben, maar er blijft zeker nog genoeg tijd over om optimaal te ontspannen en genieten van de vakantie.

Je kan ook privélessen nemen als het leren in een groep je niet zo ligt. De privélessen bestaan uit twintig lessen per week. Dit kan een geweldige kans zijn voor één-op-één begeleiding van kwaliteit.

Wanneer je wat meer tijd te besteden hebt kun je altijd het vrijwilligersprogramma proberen. Dit geeft je de mogelijkheid om wat terug te doen voor de gemeenschap.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.