Cursus Spaans voor zakenlui & professionelen
Populaire bestemmingen in Spanje

Cursus zakelijk & professioneel Spaans

Cursusmogelijkheden Lessen/week # weken
Examen Kamer van Koophandel
102 of 4
Individuele cursus voor leidinggevenden 1, 5, 10, 20, 30 +Minstens 1

De vraag om zakelijk Spaans te leren is de afgelopen 10 jaar verdubbeld en over 15 jaar zullen er wereldwijd 500 miljoen sprekers van het Spaans zijn. Daardoor wordt het Spaans steeds belangrijker tijdens zakelijke onderhandelingen en het maken van handelsovereenkomsten. Spaans is een van de belangrijkste talen binnen de internationale zakenwereld en politieke bijeenkomsten en de officiële taal binnen de Europese Unie, Mercosur, Unesco, de Verenigde Naties, GATT, Onudi & U.I.T.

courses professional
courses professional

Doordat het aantal Spaanssprekenden in Amerika snel groeit, is Spaans een belangrijke taal geworden in verschillende vakgebieden. Leraren Spaans komen zeker niet zonder werk te zitten en voor geneeskundigen wordt het steeds belangrijker om in het Spaans te kunnen communiceren met patiënten.

Enforex organiseert daarom verschillende cursussen Spaans voor professionelen en zakenlui om hen te helpen in het betreffende vakgebied. Studenten zullen hun Spaans verbeteren en tegelijkertijd de benodigde vocabulaire en kennis van de Spaans cultuur leren om op juiste wijze over allerlei zakelijke en vakgerichte onderwerpen te kunnen praten.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.