20 Individuele Lessen
Populaire bestemmingen in Spanje

20 individuele lessen

Leer Spaans op je eigen tempo en richt je op de onderwerpen die je voorkeur hebben. Daar zijn onze individuele lessen voor.

StartdataElke werkdag
Lessen per week20
NiveausAlle niveaus
Lesduur55 min.
KlassengrootteIndividuele lessen

VOOR WIE IS DEZE CURSUS?

Deze cursus is voor studenten die persoonlijke aandacht zoeken en individuele lessen optimaal willen benutten. Onze docenten werken samen met je om je zwakste punten aan te pakken en te werken aan zowel je vocabulaire als je spreekvaardigheid door middel van onderwerpen die je het meest interesseren.

WAAROM DE CURSUS ONE-TO-ONE 20?

Met individuele lessen kun je op je eigen tempo leren, en ben je ervan verzekerd dat je alle onderwerpen die tijdens de les worden behandeld begrijpt. Je zult snel en efficiënt vooruit gaan in elke les, daar deze gericht zijn op jouw stijl en behoeften. Of je nu grammatica-oefeningen wilt maken of conversatie wilt oefenen, je docent past elke les aan zodat jij je doelen behaalt.

Als je wilt dat de les buiten de school plaatsvindt, of je wilt je richten op een bepaalde sector (medisch Spaans of Spaans in het bedrijfsleven bijvoorbeeld), dan wordt er 15% extra in rekening gebracht.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.