Leer Spaans + Latijns-Amerikaanse cultuur
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Spaans en cultuurcursus

BegindataIedere maandag
Lessen per week 6 lessen, naast de taalcursus
Bestemmingenalle bestemmingen in Mexico, Quito (Ecuador) & Santo Domingo de Heredia (Costa Rica)
DuurMinimaal 1 week
Niveausalle niveaus
Minimum leeftijd 16 jaar

Beschrijving

Om Spaans te begrijpen moet je je bekend maken met de Spaanssprekende cultuur. De kunst, literatuur, filosofie en tradities van de Spaanssprekende wereld hebben bijgedragen tot de vorming van de taal, net zoals de taal de manier waarop Spaanssprekenden naar de wereld kijken heeft gekleurd.

Bij Enforex geloven we dat de beste manier om je een taal eigen te maken is door haar te beleven binnen de culturele kaders van een land die de taal spreekt. Op deze manier begrijp je de lessen beter en heb je de mogelijkheid om de taal dagelijks te oefenen in je gastland, wat tegelijkertijd ook zeer lonend en minstens twee keer zo leerzaam zal zijn.

Dat is waarom wij onze studenten deze cursus aanbieden. Een cursus waarbij je niet alleen de grammatica leert, maar ook de bijbehorende woordenschat en andere taalvaardigheden. Daarnaast ontdek je artistieke en historische aspecten van de bestemming die jij hebt gekozen om in te studeren. Het is een geweldige ervaring om het geleerde Spaans meteen in de praktijk te kunnen brengen. Dit kun je ook oefenen bij de excursies en speciale activiteiten, dus doe mee en bereid je voor op een reis vol nieuwe ontdekkingen!

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.