Actieve cursussen Spaans
Populaire bestemmingen in Spanje

Actieve cursussen Spaans

Cursusmogelijkheden Lessen/week# weken
Flamenco/Salsa8Minimaal 1
Golf in Marbella10Minimaal 1
Tennis in Marbella 10Minimaal 1
Duiken in Tenerife5 duiklessen 2 of 3
Koken 10 kooklessen Minimaal 2
courses active
courses active

In onze flamenco cursus zal je alles leren over deze gepassioneerde zigeunerdans. Zo oefen je de intense uitdrukkingen, de sierlijke armbewegingen en het ingewikkelde voetenwerk. Dit alles maakt de flamenco zo herkenbaar en bijzonder. Met hoog opgeleide professionele dansleraren zijn studenten van alle niveaus welkom, ook de beginners! Je kan deze actieve cursus Spaans volgen in vier verschillende steden dus probeer vandaag nog als je geïnteresseerd bent.

Onze sport-gerelateerde Spaanse cursussen bestaan uit golf en tennis. Beiden kunnen onder de Spaanse zon uitgeoefend worden terwijl je tegelijkertijd werkt aan je ´swing´of ´service´. Spaanse lessen in de ochtend, golf of tennis in de middag - wat een heerlijke en ontspannen levensstijl! Dit is de ultieme ervaring in lesgeven omdat het echte vakantiegevoel gewoon in onze cursussen zit.

Duiken is een enorm populaire manier om het water te ontdekken samen met vele liefhebbers wereldwijd. Als je nog nooit eerder hebt gedoken dan kan je gewoon beginnen vanaf het begin en diegenen met enige ervaring zijn uiteraard ook welkom. Als je al een PADI diploma bezit dan kan je bij ons oefenen voor het Advanced Open Water Diver diploma. Dit is een geweldige ervaring om naar een volgend niveau te gaan. Het bewonderen van de bodem van de oceaan en het leven in zee is een onvergetelijk ervaring en een kans die niet mag laten voorbijgaan.

Iedereen weet dat de Spaanse keuken bestaat uit een aantal van de meest heerlijke gerechten in de wereld. Echter maar weinig mensen buiten Spanje kunnen de kunst van het Spaanse koken beheersen. Plaats jezelf daarboven en neem één van onze kookcursussen waarin je leert om Spaanse omeletten, tapas, paella en vele andere gerechten te bereiden, zoals ook het mixen van je eigen sangria. Je kunt natuurlijk je zelfgemaakte gerechten en die van de professionals proberen. Voor liefhebbers van eten en koken is deze cursus een absolute must. Ook wanneer sportieve activiteiten niet je ding zijn dan kan je altijd nog meedoen met onze actieve cursussen Spaans door deze optie te kiezen!

Zin in een cursus Spaans met lichamelijke inspanning? Probeer een van onze actieve cursussen Spaans!

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.