Spaanse kunstenaars
Spaanse informatiebronnen

Spaanse kunstenaars

De Spaanse kunstenaars behoren tot de wereldtop en daarom loont het zich zeker om hun werken te bekijken in de kunstgalerijen van Spanje. Twee grote trekpleisters zijn het Museo del Prado en het Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia in Madrid, waar je kunstwerken kunt zien uit de barok, de renaissance, het surrealisme en het impressionisme.

Bij Enforex moedigen we de studenten aan om zichzelf te verdiepen in de schitterende kunst van Spanje. Onze scholen liggen op uitstekende lokaties met musea, zoals het Picasso Museum in Málaga en het Museo del Prado in Madrid, in de buurt.

Alleen in Spanje kun je deze geweldige (soms zelfs wereldberoemde) werken van dichtbij bekijken. Daarom bieden we in sommige van onze scholen de speciale cursus Spaans + Kunstgeschiedenis aan, waarbij je je Spaans kunt verbeteren en alles kunt leren over de Spaanse kunstwerken (en hun makers)!

spanish artists
spanish artists

Als je meer wilt weten over enkele beroemde Spaanse kunstenaars, neem dan een kijkje in hun levens en werken door op een van de volgende links te klikken.