Leer Spaans in Heredia, Costa Rica
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Leer Spaans in Santo Domingo de Heredia, Costa Rica

Santo Domingo de Heredia is gelegen tussen de stad Heredia en San José. Deze Costa Ricaanse stad was eerder al belangrijk in de precolumbiaanse tijden en blijft tegenwoordig belangrijk door de unieke biodiversiteit in het gebied. De natuurrijke landschappen hebben de regio veranderd in 's lands regerende plaats wanneer we praten over ecologie en wetenschappelijk onderzoek.

Dit is echter niet alleen Santo Domingo de Heredia's enige schat met haar witte gebouwen vanuit het koloniale tijdperk die uitsteken over de straten en een duidelijk beeld vormen uit de eeuwenoude geschiedenis. Vraag bewoners om hun mening en ze zullen je vertellen dat de grootste schatten van deze stad de mensen zelf zijn - open minded en met een positieve houding is het haast besmettelijk te noemen.

Wil je meer te weten komen over Heredia? Ontdek alles dat deze typische ¨Tico¨ stad je te bieden heeft: wat te doen, wat je er kan zien, wanneer je het beste kan gaan, interessante feiten en cijfers en nog veel meer! klik op de volgende link en bezoek onze...

In Costa Rica kan je ook...
  • Leer Spaans in Tamarindo

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.