Leer Spaans in Colombia
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Leer Spaans in Colombia

We breiden onze studiebestemmingsmogelijkheden uit met één van de meest charismatische landen van Latijns-Amerika: Colombia is toegevoegd aan Enforex 2014!

Gelegen in het noordwesten van Zuid-Amerika ligt Colombia, een Spaanssprekend land met de derde grootste bevolking (ongeveer 47 miljoen mensen). De rijke geschiedenis maakt het een aantrekkelijke plek om te bezoeken. Hier kun je genieten van precolumbiaanse archeologische plekken, natuurparken en stranden langs de kusten van de Stille en Caribische Oceaan.

Colombia´s Spaanse erfgoed is zichtbaar in het historische gebied van Caragena en Bogotá. Carlos V de España omschreef Bogotá als een 'very noble, very loyal, and the oldest city of the New Kingdom'. Colombia is een ideale bestemming voor alle soorten bezoekers. Voor diegenen die de natuurlijke schoonheid willen verkennen tot diegenen die ervan genieten om als één van de eersten inzicht te krijgen in de plaatsen die geschiedenis hebben geschreven.

Colombia heeft momenteel ook één van de meest welvarende economieën van het gehele continent Amerika. Aangezien de opkomende economie van groot belang is zijn hier veel bedrijven om zaken te doen, waardoor kennis van het land, de cultuur en taal van essentieel belang is.

Nu is het de tijd om Spaans in Colombia te leren!

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.