Reisinformatie Buenos Aires
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Buenos Aires Bereiken

Per Vliegtuig
Buenos Aires is Argentinië´s voornaamste internationale reisbestemming en heeft goede aansluitingen op verschillende steden door heel Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië, Australië, etc. Internationale vluchten komen aan en vertrekken meestal vanaf het Ezeiza vliegveld, terwijl binnenlandse vluchten het Aeroparque vliegveld gebruiken.

Per Bus
Buenos Aires heeft een gigantisch, nieuw en modern busstation dat bestaat uit drie verdiepingen, genaamd Estación de Retiro. Hier kan je een kaartje kopen voor ongeveer elke bestemming binnen Argentinië alsmede voor steden in Brazilië, Uruguay, Paraguay, Chili en nog meer.

De weg vinden in Buenos Aires

Buenos Aires heeft zowel een bussysteem als een metrosysteem. Het bussysteem is vrij ingewikkeld en we raden je dan ook zeker aan op een busgids op te halen, genaamd Guía T. Het grootste deel van de busroutes rijdt echter wel 24-uur per dag. Het metrosysteem, genaamd ¨El Subte¨, is zonder twijfel de snelste manier om door de stad te reizen. Onthoud echter dat de metro maar tot ongeveer 22.00 uur rijdt.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.