Bezoek Sosua Tijdens...
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Bezoek Sosua Tijdens...

Meester van de Oceaan
Tijdens de laatste week van februari, wordt deze watersport wedstrijd vlakbij Cabarete gehouden met onder andere individueel windsurfen, surfen en kite board evenementen. Maar het hoogtepunt is de ¨meester van de Oceaan¨, een triatlon-achtig evenement met alle drie de sporten.

Sosua

Internationale Zandkasteel Competitie
Net na de Meester van de Oceaan wedstrijd, organiseert Cabarete de Internationale Zandkasteel Competitie tijdens de eerste week van maart.

Puerto Plata Culturele Festival
Dit muziekfestival dat een week duurt en dat in juni plaatsvindt in Puerto Plata, bestaat uit blues, jazz, merengue en volksmuziek concerten die in het San Felipe Fort gehouden worden. Groepen uit Santo Domingo voeren traditionele muziek en dans, inclusief salsa en Africaanse sprituele dansen, op.

Puerto Plata Merengue Festival
Merengue is de muziekstijl uit de Dominicaanse Republiek en deze muziekstijl wordt tijdens dit festival gevierd in oktober - normaalgesproken de eerste week - in Puerto Plata. De gehele Malecón, een wandelpad aan de zeekant, is afgezet voor dit festival, waar beroemde merengue zangers optreden, er allemaal eetkraamjes langs de weg te vinden zijn en er op de interessante handwerkmarktjes vanalles te vinden is.

Weer
Met het tropische klimaat geniet de Dominicaanse Republiek van een ¨eeuwige zomer¨, wat betekend dat er eigenlijk geen slechte tijd is om hierheen te gaan. Terwijl aan de noordkust van tijd tot tijd nog wel wat regen valt tussen oktober en maart, komen deze meestal in de vorm van heftige regenstormen die binnen een uur weer opgeklaard zijn.

Meer Reisgidsen Dominicaanse Republiek

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.