Bezoek Santo Domingo Tijdens...
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Bezoek Santo Domingo Tijdens...

Carnaval
Het hele land maakt zich klaar voor de Carnaval festiviteiten die elk jaar in februari worden gehouden. De beste feestjes zijn te vinden in Santo Domingo, waar je kan genieten van vele straatfeesten, parades, kostuums, muziek en nog veel meer.

Latijns Muziekfestival
Dit muziekfestival, elk jaar in juni in het Olympisch Stadion in Santo Domingo, trekt allemaal grote namen aan uit de Latijnse muziekindustrie, vooral van de genres salsa, jazz, merengue en bachata.

Merengue Festival Santo Domingo

Merengue Festival
Santo Domingo is beroemd om zijn merenguescene, het is daarom alleen maar natuurijk dat de stad een gigantisch Merengue Festival organiseert. Dit twee-weken durende eerbetoon aan merengue vindt jaarlijks plaats rond eind juli of begin augustus. .

Weer
Met het tropische klimaat is er gewoon geen slechte tijd om Santo Domingo te bezoeken. Het weer is heet en om van te genieten, zelfs tijdens het ¨regen seizoen¨, wanneer je van tijd tot tijd een dagelijkse regenbui kan verwachten. Desondanks, de regen is meestal binnen een uur voorbij en dan klaart de lucht al snel weer op.

Meer Reisgidsen Dominicaanse Republiek

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.