Attracties Sucre
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Attracties & Hoogtepunten Sucre

Sucre

La Casa de la LibertadHet huis van de Vrijheid
In dit in 1621 gebouwde huis, heeft Simon Bolivar de republiek gesticht. In de Casa de la Libertad bevindt zich ook de Boliviaanse verklaring van onafhankelijkheid.

La Biblioteca NacionalDe nationale Bibliotheek
Hier zijn documenten terug te vinden die nog dateren uit de 15de eeuw. Biblioteca Nacional Housing is het belangrijkste historische documentatie en bibliografische centrum van Bolivia.

La Catedral MetropolitanaDe Metropolische Kathedraal
Sucre´s kathedraal is een van Bolivia´s architectonische juweeltjes en is gebouwd tussen 1559 en 1712. Voornamelijk in Renaissance stijl maar er zijn ook Barokke en lokale stijlen in terug te vinden.

La Recoleta
Dit klooster is gebouwd aan het begin van de 16de eeuw door Franciscaner monniken en is op dit moment een museum voor schilderijen van uit de 16de eeuw tot de 20ste eeuw.

Capilla de la Virgen de GuadalupeKapel van Onze lieve Vrouw van Guadalupe
Het huis van Sucrés vereerde Maagd van Guadalupe beeld, die druipt van het goud, zilver en juwelen.

churches

San Francisco & other colonial-era churches
Dit klooster in Renaissance-stijl is gebouwd in 1540 en heeft een prachtig gedecoreerd interieur. Andere schitterende voorbeelden van koloniale architectuur zijn de Kerk en het Klooster van Santa Teresa (1665), de Kerk van Santa Clara (1639), Kerk van Santo Domingo (1580), Kerk van San Sebastián (1539), Kerk van San Agustín (1564 - 1570), Kerk van Santa Mónica (1612) en nog veel meer.

Cal Orck'o
Op ongeveer 20 minuten van Sucre ligt een van Bolivia´s meest interessante bezienswaardigheden: dinosaurussporen! Men gelooft dat de versteende voetstappen ongeveer 68 miljoen jaar oud zijn en zijn zeker de moeite waard om een keer te gaan bekijken!

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.