Attracties Havana
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Attracties & Hoogtepunten Havana

Forten
Havana Attracties Tijdens de koloniale tijd werd Havana constant bedreigd door piraat aanvallen, een aanval waardoor de stad in brand vloog. In een poging om de stad te beschermen hebben de Spanjaarden verschillende forten gebouwd die vandaag de dag nog steeds staan: het Fortaleza San Carlos de la Cabaña, de Castillo de los Tres Reyes Magos del Morro en de Castillo San Salvador de la Punta.

Oud Havana
Het hart van de Spaanse kolonische stad Havana, Oud Havana staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO - en met een goede reden! De smalle straatjes van dit historische centrum kronkelen langs oude kerken, sfeervolle barretjes, kunstgallerijen, musea, elegante pleinen, nobele paleizen, culturele lokaties en nog veel meer. Barokke en Neoklassieke architectuur vind je hier in overvloed.

El Malecón
Deze zeestraat loopt voor 8 kilometer langs Havana´s zeewering tussen twee forten: het Castillo de la punta (in Oud Havana) en het Castillo de Santa Dorotea de Luna de Chorrera (aan de monding van de Almendares Rivier)

Musea
Attracties Havana Havana zit letterlijk vol met musea. Cultuurliefhebbers genieten van het schijnbaar oneindige aanbod aan kunst musea, wetenschap musea, ethische musea, muziek musea, geschiedenis musea, literatuur musea.. er is geen eind aan de lijst te vinden! Er zijn zelfs sigaren, chocola en rum musea.

Grote Theater van Havana
Welkom bij het Nationaal Ballet en de Staatsopera, Havana's adembenemende, prachtig versierde Gran Teatro is het oudste theater van het westelijk halfrond en zonder twijfel een van de visueel meest opvallende theaters.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.