Leuke activiteiten in Valencia
Populaire bestemmingen in Spanje

Leuke activiteiten in Valencia

Ga naar het strand
Zon, zand, zee... in Valencia is dit allemaal te vinden aan de kilometerslange kust. De populairste stadstranden zijn Las Arenas en Malvarrosa, die aan elkaar verbonden zijn via een drukke promenade met restaurants en cafés. Met de bus zijn vele plaatselijke kusten te bereiken, waar het wat rustiger is.

Eten, drinken en vrolijk zijn
Vers geperst sinaasappelsap, smakelijke gerechten met zeevruchten, schuimige horchata de chufas, pannen met hete paella´s... hongerig? De smaakpupillen van bezoekers worden in Valencia zeker verwend dankzij de rustige strandbars, de levendige tapasgelegenheden en de gezellige restaurants, die in het oude stadsgedeelte liggen.

spain valencia
spain valencia

Maak een ommetje
In Valencia, waar het hele jaar milde temperaturen heersen en het zonnetje schijnt, zijn vele begroeide parken, tuinen met schaduw en kustpromenades. Op de promenades kan geskatet worden of lekker gewandeld. In het grootste park van de stad Jardín del Turia, waar bloementuinen en groen gras over 10 km verspreid liggen, kan gewandeld en gejogd worden.

Onder water eten
Bezoek het grootste aquarium van Europa, L’Oceanogràfic, en bekijk witte dolfijnen, haaien, pinguïns, tropische vissen en allerlei andere diepzeewezens van dichtbij. In de ultramoderne Ciudad de Artes y Ciencias, die ontworpen werd door Santiago Calatrava, zijn dolfijnenshows te zien, kan men wandelen door twee immens grote onderwatertunnels en zelfs eten in een onderwaterrestaurant!

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.