Leuke activiteiten in Sevilla
Populaire bestemmingen in Spanje

Leuke activiteiten in Sevilla

Een panoramisch zicht op de stad!
De klokkentoren van de kathedraal van Sevilla, de hoge Giralda, is een typisch symbool van de stad en biedt werkelijk een schitterende uitzicht voor degenen die de vele trappen hebben weten te beklimmen.

Met de waterfiets over de Guadalquivir
Ga naar de kust van de Guadalquivir en bevaar de rivier in een eigen - of gehuurde - waterfiets. Dobber in alle rust met de stroming mee of waterfiets de rivier op en af om alles te zien van de Torre de Oro en andere kenmerkende bezienswaardigheden van Sevilla.

De "tapeo"
Het enige waar Sevilla meer van heeft dan kerken, is tapasbars. Men gaat ervan uit dat Sevilla de geboortestad van de tapas is en niet zonder reden, aangezien de stad gevuld is met bars, cafés met terrasjes en restaurants, waar heerlijke Spaanse borrelhapjes geproefd kunnen worden. Het is niet nodig om een volledige maaltijd te bestellen. Ga gewoon van bar naar bar en probeer de plaatselijke en nationale specialiteiten uit. Onthoud: hoe drukker de bar, hoe beter de tapas zijn!

guide sevilla
guide sevilla

Verdwalen
De wijk Santa Cruz is een doolhof met kleine straatjes en vele pleintjes, wat vaak voor verwarring en frustratie zorgt bij kaartlezende toeristen. Laat de kaart voor wat hij is en dwaal over de kinderkopjes in de straten of bekijk de lommerrijke binnenplaatsen vanaf de straat. In Santa Cruz komt men de interessantste dingen toevallig tegen!

Een ritje in een rijtuig
Dit klinkt natuurlijk erg toeristisch, maar het is mogelijk om met de menner te onderhandelen over de prijs en daarna een geweldige toer door Sevilla te krijgen. Een toer duurt ongeveer een uur, waarin heel historisch Sevilla gezien wordt. Leuke mogelijkheid om foto´s te maken!

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.