Leuke activiteiten in Málaga
Populaire bestemmingen in Spanje

Leuke activiteiten in Málaga

Ontdek de geboorteplek van Pablo Picasso
Hoewel de Spaanse kunstenaar Pablo Picasso voornamelijk tussen Barcelona en Parijs reisde tijdens zijn leven, was Málaga toch echt zijn geboortestad. Het huis waarin de jonge Picasso opgroeide, is tegenwoordig een museum en kan bezocht worden om het leven van Picasso van dichtbij te zien.

Probeer "pescaíto frito"
Bezoekers die hetzelfde als de plaatselijke bevolking willen eten, kunnen naar een van de vele "chiringuitos" (strandbars) gaan en "pescaíto frito" (gebakken vis) bestellen. Degenen die een typisch mediterraans gerecht uit Málaga willen proberen, kunnen "fritura malagueña" (gebakken zeevruchten uit Málaga) kiezen.

guide malaga
guide malaga

Zoek het strand op
Málaga is een van de hoogtepunten aan de "Costa del sol" (Kust van de zon) en heeft genoeg ruimte op de stranden voor degenen die willen zonnebaden, watersportliefhebbers en iedereen die wat leuks in het zonnetje wil doen.

Geniet van het uitgaansleven
De actieve en interessante uitgaansmogelijkheden in Málaga bieden voor ieder wat wils, of het nou een rustige avond of een wilde nacht is. Het populairste gedeelte van de stad voor de nachtelijke pretmakers zijn de straten en pleinen Plaza de la Merced, Plaza de la Constitución, Calle Granada, Calle Alcazabilla, Calle La Malagueta en Calle Larios.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.