Excursies & Activiteiten Latijns-Amerika
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Activiteiten & Excursies Latijns-Amerika

Activiteiten in Latijns-Amerika houden vaak natuur-georiënteerde uitstapjes in, dankzij de indrukwekkende geografische diversiteit van het continent. De Amazone, het Andes gebergte, de ijsbossen van Patagonia, actieve vulkanen, de stille oceaan en Caribische stranden en alles wat ertussen ligt, er zijn genoeg mogelijkheden voor ecotoerisme van alle soorten. Van skieën en hiken tot vissen, scuba duiken en surfen, elke vorm van tijdverdrijf die u zich kunt voorstellen, is beschikbaar!

Bij Enforex weten we dat de meeste ervaringen die je opdoet, buiten het klaslokaal gebeuren en we moedigen je aan om zoveel mogelijk te doen en te zien tijdens deze tijd in het buitenland. De omgeving van de door jou gekozen stad leren kennen omvat een groot deel van de stad zelf leren kennen, en dat is precies de reden waarom de school een ruim assortiment aan activiteiten en excursies organiseert waar de studenten aan mee kunnen doen.

activities latinamerica
activities latinamerica

Van natuurwonderen tot aan oude ruïnes en alles wat ertussen in ligt, de mogelijkheid om Latijns-Amerika te ontdekken en verkennen is absoluut ongeëvenaard. Lees meer over de typische excursies en activiteiten die worden aangeboden op iedere bestemming op de volgende pagina´s:

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.