Leuke activiteiten in Cádiz
Populaire bestemmingen in Spanje

Leuke activiteiten in Cádiz

Een panoramisch zicht op de stad!
De Torre Tavira werd in de 18e eeuw gebouwd en is de officiële wachttoren van Cádiz, een stad die bekend staat om de indrukwekkende wachttorens. Vanuit deze toren hebben bezoekers werkelijk een schitterend uitzicht op de stad en het strand en in de toren bevindt zich de "cámara oscura". Deze camera projecteert een bewegend beeld van de hele stad op een raar rond scherm. Super om te zien!

Probeer "pescadito frito"
Aangezien Cádiz een kuststad is, is het logisch dat er heerlijke zeevruchten te eten zijn. Typisch voor deze streek is de "pescadito frito" (kleine gebakken vis) en de beste plek om dit gerecht te bestellen is het Freidería Las Flores, gelegen in Plaza Topete. Men kan de vis daar op eten of meenemen voor onderweg.

guide cadiz
guide cadiz

Verkleden
Degenen die Cádiz willen bezoeken tijdens de gekke carnavalsfestiviteiten, moeten zeker verkleed komen. In deze periode drommen Spanjaarden samen in Cádiz in kostuums, die de draak steken met de huidige evenementen, politici, beroemdheden en zelfs instellingen. Nergens kan men zoveel mannelijke nonnen bier zien drinken.

Zoek het strand op
Pak een handdoek, wat zonnebrandcrème en een boek en bezoek een van de vele stranden van Cádiz om lekker in het zonnetje te gaan liggen, pootje te baden in de zee of deel te nemen aan leuke watersporten en activiteiten.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.