Huisvesting Guanajuato – Mexico
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Huisvesting in Guanajuato

Bij een studie Spaans in Guanajuato, Mexico, kan er gekozen worden tussen twee huisvesting opties: studenten residentie of gastgezin

Huisvesting in Guanajuato, Mexico
  • Gastgezinnen (1- of 2-persoonskamers; halfpension & B&B)
  • Studenten Appartementen (1- of 2-persoonskamers; geen maaltijden)
Guanajuato Huisvesting

Het wonen bij een gastgezin is de beste manier om geheel ondergedompeld te worden in de Mexicaanse cultuur en manier van leven. Studenten hebben een eigen kamer en genieten van halfpension (ontbijt & avondmaaltijd). Alle huizen zijn gekozen vanwege hun comfort en de locatie. Nog belangrijker is dat de mensen die in deze huizen wonen heel geduldige, zorgzame mensen zijn die veel ervaring hebben in het helpen van internationale studenten met het spaans en het ontdekken van de Mexicaanse cultuur.

Een andere optie voor studenten die meer zelfstandheid willen hebbben tijdens hun studie in Guanajuato, is het studenten appartement. Hier kan de student andere internationale studenten van de school leren kennen in een open omgeving. De appartementen zijn niet luxieus maar zijn wel volledig gemeubileerd zodat je zelf maaltijden kan voorbereiden. Verder is er ook een huiskamer, televisie en wasmachine. 1- en 2-persoonskamers zijn beschikbaar.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.