Marbella Alborán Sommarläger
Upptäck våra Sommarläger i Spanien!

Marbella Alborán Sommarlger

  • vernattningslger: 12 till 17 r
  • 2019 Startdatum: 30 Juni , 14 and 28 Juli, 11 Augusti
  • Kapacitet: 220 vernattande studenter.

Plats

Vårt läger Marbella Alborán ligger i en vacker fastighet. Lägret upptar hela 38,000m2 och är omgivet av grönområden i form av skog och barrträd vilket skapar en lugn och avslappnad atmosfär. Marbella Alborán ligger 13 kilometer från Marbellas centrum, Hotel Don Carlos och stadens lokala sjukhuset. Sist min inte minst så viktigt, stranden ligger bara 15 minuters promenad från sommarlägret!

Lokaler

Lägrets huvudbyggnad består av sovsalar, matsal, ledare och koordinatorernas rum. Sportanläggningarna inkluderar en stor swimmingpool, duschar, sportplaner, paddelball bana, 2 fotbollsplaner en gräsplan och en grusplan. Det finns också tillgång till basket och handbollsplan, tidningsställ och spelhall.

Logi

Marbella Alboráns sovsalar är möblerade med våningssängar och garderober och rymmer 8-12 studenter som blir grupperade efter ålder och kön. Minst en ledare sover i varje sovrum för att ha tillsyn över deltagarna. Duscharna är placerade i en byggnad utanför residenset.

AKTIVITETER& UTFLYKTER

Studenterna besöker frekvent närliggande stränder runt Costa del Sol och det anordnas minst en heldagsutflykt och två halvdagsutflykter per tvåveckorsperiod. Vi organiserar dessa utflykter med målet att introducera våra nationella och internationella studenter till ett brett utbud av historiska och kulturella sevärdheter som både Marbella och regionen Andalusien har att erbjuda. Aktiviteter på lägerområdet kan inkludera: fester, tävlingar, lägereldar, filmkvällar, disco, dans, camping o mycket mer. Typiska utflykter från detta läger är till exempel: Nerjas grottor, Sevilla, Stadstur i Marbella och Granada.


Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.