Zomerkampen
Ontdek onze Zomerkampen in Spanje!

Zomerkampen 2019

Geloof het of niet: de zomer komt er weer aan, waarin kinderen drie maanden vrij zijn om te doen wat ze willen! Hoewel de zomervakantie een uitstekende mogelijkheid is om te rusten en vakantie te vieren, willen jongeren meestal activiteiten ondernemen, op ontdekkingstocht gaan en nieuwe ervaringen opdoen... en in onze zomerkampen kan dat!

Aangezien iemands jeugd de beste tijd is om nieuwe vaardigheden te leren, proberen zomerkampen wereldwijd om de verschillende interesses van jongeren op te wekken en hun zo actief bezig te laten zijn tijdens de vakanties. Onze internationale taalprogramma´s zijn uitermate geschikt om kinderen en tieners fysiek en mentaal actief bezig te laten zijn dankzij ons uitstekende evenwicht tussen educatieve lessen, leuke workshops, sporten, activiteiten en culturele uitstapjes.

Kinderen en tieners kunnen in onze zomerkampen een internationale sfeer voelen, waarin ze gestimuleerd worden om te leren, vrienden te maken, nieuwe dingen te ontdekken en voor andere culturen open te staan. Niet alleen zal hun Spaans vooruit gaan, ze zullen ook een onschatbaar cultureel inzicht verkrijgen, waardoor ze de diversiteit in deze wereld meer zullen gaan waarderen.

Bestemmingen zomerkampen 2019

Komende zomer zijn 8 verschillende zomerkampen beschikbaar en ieder zomerkamp heeft zijn eigen kenmerken, activiteiten, leeftijden, uitstapjes, programma´s en voorzieningen. De begindata voor de zomerkampen in 2019 verschillen per kamp. Klik daarom op het gewenste kamp voor meer informatie.

Voor andere begindata, neem contact op met het hoofdkantoor voor beschikbaarheid.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.