Spaans leren in San Sebastián
Populaire bestemmingen in Spanje

Spaans leren in San Sebastián, Spanje

San Sebastián is een stad die barst van levenslust, cultuur, feesten en gastronomie. Een geweldige plek om Spaans te leren en je als student helemaal thuis te voelen!

Het is een kleine stad en dat betekent twee dingen: je vindt overal leuke, interessante plekjes én alles ligt dicht bij elkaar. We geven je wat voorbeelden: vanuit het oude centrum kom je via een mooie wandeling langs de Playa de la Concha makkelijk bij de indrukwekkende Monte Igueldo en in werkelijk alle straten vind je een overvloed aan gezellige restaurantjes waar je kunt genieten van de internationaal bekende Baskische keuken. En als er geen tafel vrij is kun je altijd naar één van de vele bars gaan waar Pintxos, de Baskische tapas worden geserveerd.

San Sebastián is een stad voor levensgenieters; gastvrije mensen, veel traditie en heel vooruitstrevend.

Een plek die fijnproevers, ecotoeristen, surfers maar ook beroemdheden aantrekt. San Sebastián is namelijk de stad waar jaarlijks één van de belangrijkste festivals op filmgebied plaatsvindt. Een stad dus waar altijd van alles te beleven is…… en waar je nooit meer weg wilt!

We hebben daarom ook maar één advies: bereid je voor om met volle teugen van het goede leven te genieten!


Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.