Introductiegids Puerto Vallarta
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Introductiegids Puerto Vallarta

Reisgids Puerto Vallarta

Van bergen en tropische jungles tot stranden en watervallen, er is geen twijfel mogelijk dat de natuurlijke omgeving van Puerto Vallarta moeilijk te verslaan is. Deze stad heeft ongeveer 180.000 inwoners en ligt in het mid-westen van Mexico aan de Stille Oceaan, aan de Bahía de Banderas en geniet 300 dagen van het jaar van de zon en van jaarlijks gemiddelde temperaturen rond de 28 graden. Het is geen wonder dat Puerto Vallarta zo´n populaire toeristen bestemming is geworden!

Als je van veel activiteiten houdt, is Puerto Vallarta een perfecte plaats om Spaans te gaan studeren. Je kan allerlei soorten wateractiviteiten doen in een van ´s werelds grootste baaien, zoals vissen, scuba duiken, snorkelen, windsurfen, zwemmen, parasailen, jet skiëen, walvissen kijken en zelfs bungee jumpen boven de Stille Oceaan. Aan land kan je wandelen, golfen, tennissen, kabelbaan touren doen of gewoon rustig rondlopen en winkelen.

Voeg hier nog een bruisend nachtleven aan toe, een interessante kunst gemeenschap en een prachtige Oude Stad met geplaveide straatjes en gepleisterde huizen, en dan heb je een kustplaats die letterlijk alles heeft.


Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.