Introductiegids Playa Jaco
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Introductiegids Playa Jaco

Playa Jaco Introductiegids

Playa Jaco, dat zich bevindt aan de centrale kust van de Stille Oceaan, is beroemd om zijn geweldige golven en spectaculaire surf omgeving. Playa Jaco is een echte strandbestemming met winkels, restaurants, ijskraampjes, goed nachtleven en accomodaties, en dit allemaal vlakbij het water.

Meer en meer lokale “Ticos” en internationale reizigers worden elk jaar aangetrokken tot de natuurlijke omgeving en het levendige nachtleven. Als gevolg weet Playa Jaco de toeristen perfect te vermaken, en biedt ze de beste voorzieningen aan langs de kust van de Stille Oceaan. De stad begeleidt ook spannende surf competities.

Als jij je in je vrije tijd graag vermaakt met elke mogelijke water of land activiteit zoals kayakken, paardrijden, fietsen, vissen, wandelen, een kabelbaan tour en natuurlijk surfen, terwijl je ondertussen allemaal nieuwe mensen ontmoet van over de hele wereld, hoef je niet verder te zoeken. Om hier te komen is makkelijk, het is 1.5 uur rijden van het San José Internationale Vliegveld af.


Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.