Cursus Spaans in San Sebastián
Populaire bestemmingen in Spanje

Cursussen in San Sebastián

San Sebastián wordt niet alleen gezien als één vande mooiste steden van Spanje, maar ook als één van de meest levendige steden. Al je in onze stad Spaans komt leren geven onze gastvrije inwoners en de  warme omgeving je een echt ‘thuis’-gevoel.

Onze docenten zijn net zo gastvrij als onze inwoners;  ze hebben allemaal een professionele opleiding genoten en  vinden het belangrijk dat de cursus niet alleen leerzaam is, maar ook leuk. En ze staan natuurlijk altijd voor je klaar om je nog eens iets uit te leggen en vragen te beantwoorden.

Onderstaand vind je een omschrijving van de cursussen die we aanbieden in San Sebastián.

Curso Intensief

Een cursus voor mensen die in een korte tijd zoveel mogelijk willen leren. De cursus biedt 15 lesuren per week met een keuze tussen een ochtend-of middagrooster. Een leerzame en plezierige cursus  vanaf 1 week, waarmee je op elk moment in het jaar kunt starten. Tevens biedt deze cursus de mogelijkheid om je te oriënteren op het verkrijgen van het diploma Spaans als Vreemde Taal (D.E.L.E.).

Curso Superintensief

Deze cursus is een aanvulling op de cursus Intensief; de 15 lesuren per week worden uitgebreid met dagelijks 1 individueel lesuur .Tijdens dit lesuur kun je je kennis en vaardigheden op het gebied van grammatica of conversatie op een hoger niveau brengen.

Beide cursussen zijn er op gericht alles wat je leert in praktijk te brengen op het moment dat je het klaslokaal uit bent. Een écht leeravontuur!


Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.