Spaanse Cursussen in Playa Jaco, Costa Rica
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Spaanse Cursussen in Playa Jaco, Costa Rica

Enforex school biedt Spaanse cursussen in Playa Jaco en is gesitueerd in een prachtige woonwijk vlak bij het strand en alle andere benodigdheden die een student nodig heeft. Op loopafstand zijn er diverse restaurants, winkels en vele andere benodigdheden te vinden naast de uitstekende faciliteiten die de school zelf ter beschikking heeft. Het traditionele Costa Ricaanse huis heeft een tropische tuin vol exotische planten, een zwembad voor studenten om in te genieten, een keuken, een terras en gratis toegang tot het internet gedurende de dag.

De volgende Spaanse cursussen zijn beschikbaar in Playa Jaco. Klik op de Spaanse cursus waarin je geïnteresseerd bent voor meer informatie.

Spaanse Cursussen in Playa Jaco, Costa Rica
Cursussen in Playa Jaco

De relaxte sfeer van Playa Jadco is aanstekelijk en je kan dan ook niks anders doen dan meedoen tijdens je verblijf hier. Dit is de ultieme Costa Ricaanse verblijfsplaats die ook nog eens bekend staat als een surfers paradijs met fantastische golven. De stranden zijn zonovergoten en maken het de perfecte plek om even lekker te liggen zonnebaden. Je zult ervan gaan genieten om aan het einde van de dag na de lessen de rest van de namiddag op het strand door te kunnen brengen. Dit gebied is zo uitzonderlijk mooi dat een wandeling zelfs al overweldigend kan zijn. Wees er zeker van dat je je camera meeneemt om zo alle betoverende en verbazingwekkende omgevingen vast te leggen. Dit helpt je om de tijd in Playa Jaco te herinneren en zorgt ervoor dat je het later thuis aan iedereen kan laten zien.

Er zijn vier verschillende Spaanse cursussen die bij deze school worden aangeboden. De meest populaire is toch wel de intensieve cursus die overal dan ook wordt aangeboden op al onze Spaanse taalscholen. Het is precies ontworpen om de perfecte balans tussen lessen en vrije tijd te vinden om er zo zeker van te zijn dat je naar huis gaat met meer kennis en van de Spaanse taal en een écht ontspannen vakantiegevoel.

De tweede optie aanwezig bij Playa Jaco zijn de privélessen met evenveel Spaanse lessen als onze intensieve cursus, maar met de persoonlijke aandacht en begeleiding van je eigen mentor. Dit is een geweldige manier voor diegenen die weinig zelfvertrouwen hebben in het spreken van de taal in groepen. Om zo dat vertrouwen op te bouwen naar een goed niveau zijn er onze privélessen, en dat zonder toeschouwers.

Daarnaast kun je nog kiezen om een beetje van beide te combineren door te kiezen voor onze superintensieve combinatiecursus hier in Playa Jaco. Deze cursus bestaat uit 20 lessen per week in groepsverband met aanvullend 5 één-op-één lessen. Je zult je Spaanse taalvaardigheid in een rap tempo zien verbeteren.

Wil je ondertussen wat tijd gebruiken met het helpen van anderen, dan is ons vrijwilligersprogramma een geweldige manier om mee te beginnen. Dit programma bestaat uit vier weken Spaanse les om je zo op weg te helpen met je taalvaardigheid, gevolgd door vier weken vrijwilligerswerk in de omgeving. Dit geeft je uiteindelijk een lonend en nuttig gevoel, zowel voor de gemeenschap die je helpt als voor je eigen taalvaardigheid.


Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.