Attracties Puerto Vallarta
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Attracties & Hoogtepunten Puerto Vallarta

Stranden
Aan een van ´s werelds langste kustlijnen, de 24 kilometer lange Bahía de Banderas, heeft Puerto Vallarta toegang tot een grote selectie aan paradijselijke stranden.

Malecón

Malecón
Met het prachtige uitzicht over de grote baai is deze boulevard verreweg een van Puerto Vallarta´s favoriete plekken. Zowel bezoekers als lokale bevolking komen hier ´s avonds voor een ontspannende wandeling tussen de palmbomen en elegante sculpturen om een glimp van de spectaculaire zonsondergang op te vangen.

Oude Stad
Puerto Vallarta's historische centrum, die van Zona Romántica tot het centrum van de stad loopt, is een heerlijke omgeving van geplaveide straatjes, kleurvolle bloempotten en gepleisterde huizen die nog dateren uit de tijd dat de stad nog een klein zeestadje was.

Casa Kimberley
Puerto Vallarta was een relatief onbekende bestemming tot de jaren ´60, tot de paparazzi naar de stad kwamen om de dramatische affaire tussen Elizabeth Taylor en Richard Burton te volgen, die op dat moment in de film The Night of the Iguana speelden. Uiteindelijk kocht Richard Burton twee huizen - een voor hem en een voor Elizabeth Taylor - die recht tegenover elkaar stonden en waar hij een charmant roze bruggetje toevoegde, om de twee huizen met elkaar te verbinden.

Templo de Guadalupe

Templo de Guadalupe
Deze elegante kerk met als handelsmerk de bekroonde klokketoren was gebouwd in de eerste helft van de 20ste eeuw in het centrum van de stad. In het prachtig versierde interieur vind je een gigantische koepel, sculpturen, muurschilderingen en handgemaakte kolommen en lijstwerk.

Internationale Gourmet Festival
Een festival voor elke fijnproever! Bij dit jaarlijks langverwachte 10-daagse evenement, worden koks uit beroemde restaurants van over de hele wereld uitgenodigd om hun heerlijke specialiteiten te serveren in verschillende lokale restaurants. Dit culinaire festival trekt jaarlijks 20.000 mensen aan die naast het proeven van de verschillende delicatessen, zich op kunnen geven voor wijnproeven, gourmet kooklessen en meer.


Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.