Attracties Playa Jaco
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Attracties & Hoogtepunten Playa Jaco

Strand
Het is heel normaal dat Playa Jaco, wat letterlijk vertaald ¨Jaco Strand¨ betekend, een perfecte bestemming is voor strandliefhebbers. De stad ligt aan een 3 kilometer lang strand waaraan je allerlei soorten surf winkels, restaurants, bars en ijs winkels kunt vinden. Zowel ten noorden als ten zuiden van Playa Jaco vind je nog meer zandstranden om lekker te zonnen en een duik in het water te nemen. Enkele van deze stranden heten: Playa Blanca, Herradura, Playa Hermos en het Parque Nacional Manual Antonio (zie hieronder).

Parque Nacional Carara
Dit nationale park ligt op 24 kilometer ten noorden van Playa Jaco en is een favoriete stop voor iedereen die geïnteresseerd is in het zien en ervaren van eerste klas tropische biologie. Het 4.700 hectare tropische bos biedt de geweldige mogelijkheid aan om allerlei soorten apen, luiaards, krokodillen, kikkers, vogels en andere dieren te zien. Voor lange tijd was dit een populaire bestemming voor vogel liefhebbers, het park heeft een van de grootste overgebleven populaties van wilde scharlaken ara´s.

Nachtleven
Als je op zoek bent naar het perfecte nachtleven, Playa Jaco is een feeststrand met een levendig en tegelijkertijd relaxt nachtleven met barretjes door de hele stad heen.

Parque Nacional Manuel Antonio
Ten zuiden van Playa Jaco ligt het Manuel Antonio National Park, Costa Rica´s kleinste nationale park maar tegelijkertijd ook het twee-na best bezochte. Beroemd om zijn spectaculaire groene landschappen, wandelpaden en afgelegen stranden en het is ook een geweldige plek om allerlei soorten dieren te kunnen zien. Naast de 109 verschillende soorten zoogdieren en 184 soorten vogels, kan je hier luiaards, apen, leguanen, toekans, haviken en nog veel meer zien.


Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.