Целогодишно испанско езиково потапяне
Enforex

Целогодишно испанско езиково потапяне

Не всичко в испанските езикови програми е изучаване на езици, ние ви оставяме достатъчно време да опознаете обществото и културата, в която сте се потопили. Ето и най-новите ни предложения:

 • ИСПАНСКИ ЕЗИК ПРЕДЛОЖЕНИЕ 1
  Продължителни испански курсове в Испания

  Продължителните испански курсове са достъпни в училищата в Испания, с продължителност от 12 до 20 седмици. Тези курсове са ключ към лингвистично и културно обогатяване, предлагани в пакет със значителни отстъпки в цената. Ние разбираме изцяло, че не всеки курсист може да си позволи дълъг престой в Испания за няколко месеца. В тези случаи най-добрата опция за вас са обикновените Супер Интензивни испански курсове
 • ИСПАНСКИ ЕЗИК ПРЕДЛОЖЕНИЕ 2
  Супер интензивни испански курсове в Латинска Америка
  Суперинтензивните испански курсове са отлична опция, ако искате да учите в Латинска Америка и да опълзотворите по най-добрия начин времето си в чужбина за седмица, месец или година. Малкият размер на групите осигурява достатъчно индивидуално внимание, което се оказва от голямо значение за ефективното изучаване на чужд език. Взависимост от училището, ще посещавате средно от 5 до 6 урока всеки ден 100%, преподавани на Испански.
  • Супер интензивни испански курсове
  • ИСПАНСКИ ЕЗИК ПРЕДЛОЖЕНИЕ 3
   "+5"Курсове в Испания & Мексико

   Интензивните и суперинтензивните курсове са достъпни в училищата ни в Испания и Мексико. Те почти винаги притежават опцията "+5". Това означава, че заедно с редовните курсове вие ще имате 5 урока, посветени на различни теми, които ще ви помогнат да разберете и оцените културата на държавата, в която живеете. Хвърлете един поглед на следните връзки за повече информация
 • ИСПАНСКИ ЕЗИК ПРЕДЛОЖЕНИЕ 4
  Престой в приемно семейство

  Най-често младежите свързват независимостта с престой в апартамент, общежитие или дори хотелска стая, особено ако са свикнали да живеят сами дълго време. Въпреки това ние препоръчваме да опитате програмите с престой в приемно семейство. Защо? Нашият опит показва, че живота с приемно семейство е важна стъпка от езикото изживяване. С приемното семейство ще говорите единствено на испански, получавайки дори повече езикова практика, и добивайки реална представа за местните традиции, култура и обичаи.

Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->