Пуерто Ваярта гид
Enforex

Пуерто Ваярта пътеводител

Пуерто Ваярта

От планини и тропически джунгли до плажове и водопади, без съмнение природната среда на Пуерто Ваярта е уникална. Разположен в средата на западния тихоокеански бряг на Мексико "Bahía de Banderas," този пристанищен град от приблизително 180,000 жители се възползва напълно от 300-те слънчеви дни през годината със средни температури от 28ºC (83ºF). Не е чудно, че напоследък Пуерто Ваярта стана толкова популярна туристическа дестинация!

Ако желаете да сте активни, Пуерто Ваярта е чудесно място до учите испански. Може да опитате всички видове водни спортове като риболов, гмуркане с акваланг, сноркелинг, сърфинг, кайтсърфинг, парасейлинг, каране на джет, наблюдение на китове, и дори бънджи над Тихия океан. Сред другите занимания, от който може да се възползвате са походи, голф, тенис, предвижване с въже сред джунглата или просто разхождане и пазаруване.

Добавете към всичко това оживения нощен живот, процъфтяващата арт общност и красивия стар град с повирани улици и бели гипсови къщи. Тук със сигурност няма да скучаете!


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.